De la 01.01.2018, salariul minim brut pe tara se stabileste la 1.900 lei lunar, astfel:

Infografic realizat de echipa Manager.ro

salariu

marți, 27 septembrie 2011

OFERTA DE INSTRUIRE SI COLABORARE PART-TIME

In completarea mesajelor trimise birourilor operative de catre Secretariatul SCMD, va adresez, stimati colegi, urmatoarea invitatie:

Companie de top in consultanta financiara, S.C."KUNDEN CONFERENCE EDUCATION AND MANAGEMENT" SRL va invita MIERCURI 28 SEPTEMBRIE a.c. ORELE 12 la sediul SCMDRR unde, pe baza unei discutii directe cu reprezentantul societatii amintite, aveti posibilitatea de a incepe o colaborare part-time. In scopul extinderii liniilor manageriale pe profile ce vizeaza domeniile de vanzari, recrutare si formare profesionala, compania selecteaza persoane potrivite si interesate, care vor fi instruite in cadrul academiei proprii, perioada optima de pregatire fiind cea de 1-2 luni. Colaborarea part-time pe timpul instruirii poate genera venituri de 200-300 de euro, in timp ce, odata cu atingerea nivelului de management pe unul din posturile vizate, veniturile din colaborarea full-time pot fi cuprinse intre 500-1000 de euro.

Pentru analiza si detalii, membri ai filialelor SCMD sunteti asteptati miercuri 28 septembrie orele 12 pentru o discutie cu responsabilul de proiect al academiei.

Cu stima,
col(r) Luminita Petrescu
seful Departamentului Munca, Sanatate, Sport, Turism