De la 01.01.2018, salariul minim brut pe tara se stabileste la 1.900 lei lunar, astfel:

Infografic realizat de echipa Manager.ro

salariu

vineri, 24 februarie 2012

IARNA, FRIGUL SI AFECTIUNILE ARTICULARE

TEMPERATURILE REDUSE ALE ANOTIMPULUI ALB NE ADUC, PE LANGA AFECTIUNI ALE SISTEMULUI IMUNITAR SI ALE CELUI RESPIRATOR, SI ACCENTUAREA - CA DURATA SI INTENSITATE - A DURERILOR DE OASE SI DIN ZONA ARTICULATIILOR., DIN CAUZA REDUCERII IRIGATIEI SANGUINE DE LA NIVEL PERIFERIC.
CEI CARE ACUZA ASTFEL DE SUFERINTE, FIE SUB FORMA DE USOARE DURERI ALE ARTICULATIILOR MICI ALE MAINILOR SI PICIOARELOR, FIE CA SUNT BOLNAVI DE ARTROZE ALE GENUNCHIULUI ORI ALE SOLDULUI, POT FOLOSI DIVERSE PRODUSE NATURISTE CARE SA LE FIE DE UN REAL AJUTOR.
GEMODERIVATELE DE COACAZ NEGRU, GEMODERIVATUL DE VITA-DE-VIE  SI GEMODERIVATUL DE MUR, CAT SI UN ALT PRODUS INDICAT PENTRU REDUCEREA DURERII ARTICULARE IN TIMPUL IERNII, CONDARTROZ,  AJUTA LA REFACEREA SI PREVENIREA DETERIORARII CARTILAGIILOR, LA REMINERALIZAREA OASELOR SI LA INCETINIREA PROCESULUI DE IMBATRANIRE. 
PE LANGA BENEFICIILE ADUSE, PLANTELE POT AVEA SI ANUMITE RESTRICTII IN ADMINISTRAREA LOR. DIN ACEST MOTIV, INAINTE DE A UTILIZA ACESTE PRODUSE, ESTE NECESAR SA RESPECTAM CATEVA REGULI, SI ANUME:
1. SPUNETI MEDICULUI SAU FARMACISTULUI DACA SUNTETI ALERGIC LA VREUNUL DINTRE COMPONENTELE PRODUSULUI PE CARE INTENTIONATI SA IL FOLOSITI
2. SPUNETI MEDICULUI SAU FARMACISTULUI DACA LUATI ORI ATI LUAT RECENT ORICE ALTE MEDICAMENTE , MAI ALES CELE ELIBERATE FARA PRESCRIPTIE MEDICALA
3. RESPECTATI INTOTDEAUNA MODUL DE ADMINISTRARE A REMEDIILOR NATURISTE, ASA CUM V-A INDICAT MEDICUL.