De la 01.01.2018, salariul minim brut pe tara se stabileste la 1.900 lei lunar, astfel:

Infografic realizat de echipa Manager.ro

salariu

luni, 11 martie 2013

Curs “Manager proiect” desfasurat la Ploiesti

Asociatia Centrul de Resurse Apollo anunta intentia de deschidere in data de 15 martie 2013, in Ploiesti,  a cursului de perfectionare “Manager proiect”, pentru care mai sunt 10 locuri disponibile, cu o taxa de participare de 195 lei/persoana (taxa pentru tinerii someri pana in 25 de ani este de 175 lei).
 
Cursul “Manager proiect” este un curs de perfectionare cu certificare ANC, fost CNFPA (Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii), cu o durata de 40 de ore.
 
Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupaţia de Manager proiect (cod COR 242101, cod COR vechi 241919). Obtinerea certificării va da dreptul absolvenţilor de a practica meseria de Manager Proiect, conditie impusa in reglementarile finantarilor europene si nationale, inclusiv fondurile structurale, dar si de a ocupa alte pozitii in echipe de proiect.
 
Cursul se adresează tuturor absolventilor de studii superioare care doresc sa acumuleze cunostinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect si care doresc sa initieze si elaboreze un proiect dar si sa participle la implementarea acestora.
 
Absolventii cursului vor face parte din reteaua managerilor de proiect pregatiti de Centrul Apollo "Manager-Apollo", care va livra informatii si asistenta gratuita in identificarea finantatorilor si initierea si implementarea proiectelor.

Cursul este structurat pe 2 Module:
Modulul 1 Initierea si elaborarea proiectului: stabilirea scopului proiectului, stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului, planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului, gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect.
Modulul 2 Managementul implementarii proiectului: realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect, managementul riscurilor, managementul echipei de proiect, managementul comunicarii in cadrul proiectului, managementul calitatii proiectului.
       
DETALII PENTRU INSCRIERI : Asociatia Centrul de Resurse Apollo, Str. Stefan Greceanu, Nr. 33, Bl. L3, Et. 4, Ap.16 (interfon 16), Ploiesti, tel. 0244-520823, fax 0244-520822,  e-mail: centrulapollo.office@yahoo.com, de luni pana vineri, între orele 10.00-17.00.
Persoana de contact: Lucian Gaman